Anasayfa Medya Duyurular 74 YAŞINDAKİ HASTAYA BEŞLİ BYPASS YAPILDI

74 Yaşındaki Hastaya Beşli Bypass Ameliyatı Yapıldı

74 yasındaki Ahmet Güllü isimli pamuk dedemiz nefes darligi göğüs agrisi sikayetiyle Özel Adana Ortadoğu Hastanesinin Kardiyoloji Kliniğine başvurdu.Kardiyoloji Uzm. Doç.Dr.A.Oytun Baykan'ın yaptığı klinik muayene ve tetkikler sonucunda beş damarının tıkalı olduğu tespit edildi.Doç.Dr.A.Oytun Baykan tarafından Kalp Damar Cerrahisi Doç.Dr.İsa Çoşkun'a yönlendirerek Beşli By-pass yapılmasına karar verildi.

Hastamız Ahmet beyin kendisi ve ailesi DoÇ.Dr. İsa Çoskun'un By-pass ameliyatlarindaki basarilarini arastirarak Ortadogu hastanesinin Kalp Damar Cerrahisi Kliniğini tercih ettiler.Beş damari tikanmis olan hastamıza basarılı sekilde by- pass operasyonu beşli bypass gerceklestirildi.Operasyonun ertesi gunu yurumeye yemek yemeye baslayan hastamiz 8. Gununde şifa ile taburcu edildi.

Ahmet bey ve ailesi yaptığı açıklamada ''Başta Doç.Dr.İsa Çoskun'a Dr İzzet Hafez 'e ve Kalp ve Damar Cerrahi Ekibine ayrıca Kardiyoloji Uzm.DoÇ.Dr.A.Oytun Bakan'a ve ameliyathane ekibine tesekkurlerini ilettiler''

Ortadoğu Hastanesi olarak biz de pamuk dedemiz Ahmet Beye ve ailesiyle birlikte sağlıklı mutlu bir ömür diliyoruz.

Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi
Randevu ve detaylı bilgi iÇin:
0322-4544430/1704

Sosyal Medyada Paylaş
Benzer Duyurular
Online İşlemler