Anasayfa Medya Duyurular 79 YAŞINDAKİ HASTAMIZA KASIK FITIĞI AMELİYATI YAPILDI

79 Yaşındaki Hastamıza Anterior Mesh Hemoraji Uygulaması Sağlanarak Kasık Fıtığı Ameliyatı Yapıldı

1938 Doğumlu olan 79 yaşındaki ömer Vural A. isimli hastamız şikayetlerinin olması üzerine özel Adana Ortadoğu Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğine başvurmuştur.Yapılan tahlil ve tetkiklerde Genel Cerrahi Uzm.Op.Mehmet Bayrak tarafından hastamıza sol kasık fıtığı teşhisi konulmuştur. Anterior mesh hemoraji operasyonu uygulanan Ömer Vural A. başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşmuştur.

Ömer Vural A. yaptığı aÇıklamada ''Op. Dr. Mehmet BAYRAK ve ameliyathane ekibi ayrıca birinci kat servis hemşireleri ve personellerine hızlı bir şekilde doğru teşhis ve ameliyata karar verip beni tekrar sağlığıma kavuşturdukları iÇin çok teşekkür ediyorum.Ortadoğu Hastanesi ailemizin Hastanesi ''ifadesini kullandı... Op.D.BAYRAK ise ‘’ Yapılan Anterior mesh hemoraji uygulaması ile zamanında yapılan müdahale ile beraber hastamız sağlığına kavuştu.Basit gibi görünen sağlık şikayetlerinizi ihmal etmeyin ve mutlaka düzenli aralıklarla kontrolleriniz yaptırın.Hastamıza geÇmiş olsun dileklerimi sunuyor sağlıklı yıllar diliyorum'' aÇıklamasında bulundu...

Bizler de Ortadoğu Hastanesi olarak hastamıza sağlıklı bir ömür diliyoruz.

ORTADOĞU HASTANESİ
Genel Cerrahi Kliniği