Anasayfa Medya Duyurular AKUT KOLESİSTİT OLAN HASTAMIZ LAPOROSKOPİK YÖNTEMLE TEDAVİ EDİLDİ

Safra Kesesinde Taş Çamur ve Ödem Olan Hastamız Laparoskopik Yöntemle Tedavi Edildi

1960 Doğumlu olan K.Tufan isimli hastamız bulantı kusma şikayetiyle hastanemizin Genel Cerrahi Kliniğine başvurmuştur. Yapılan ön muayene tahlil tetkiklerde hastamıza Şiddetli Akut Kolesistit tanısı OP.DR.Mehmet Bayrak tarafından konuldu. Rahatlatılan hastaya hemen ardından Laparoskopikkolesistektomi operasyonu uygulanıldı.

Aynı zamanda Kronik Bronşit ve Nefes Darlığı olan K.Tufan simli hastamız ''Birçok hastane ve doktor araştırmasının ardından Laparoskopik olarak Safra Kesesi ameliyatı konusunda deneyimli isim Op.Dr.Mehmet BAYRAK hocamızda karar kıldık.Ve en doğru kararı verdiği ameliyat sonrası nefes darlığı şikayetiminin ortadan kalkmasıyla bir kez daha anladım.Kendisine ve ekibine önce insan kurtarma ve tedavi etme çabasını tebrik ediyor şükran ve minnetlerimi sunuyorum''açıklamasında bulundu...

Başhekim Op.Dr.Mehmet Bayrak yaptığı açıklamada ''laparoskopik olarak kolesistekmiyi gerçekleştirmenin avantajları 10-15 cm'lik bir insizyon yerine, bu ameliyatta karında sadece dört küçük açıklık oluşturulur.

Genellikle hastalarda ameliyat sonrası ağrı minimal düzeydedir.Açık safra kesesi ameliyatı geçiren hastalara kıyasla, bu ameliyat sonrasında hastalar daha çabuk iyileşmektedir.Hastaların çoğu bir gün içerisinde taburcu edilir ve normal faaliyetlerine daha çabuk geri dönebilirler. ‘’ şeklinde açıklamada bulunurken "Hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar kendisine ailesiyle birlikte sağlıklı ömürler sunarım"ifadesini kullandı.

Ortadoğu Hastanesi olarak hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor sağlıklı günler diliyoruz.

Benzer Duyurular