Anasayfa Medya Duyurular Aynı Anda Hem Stent Hem Pil Takıldı

Aynı Anda Hem Stent Hem Pil Takıldı

Kalp damar hastalığı tanısıyla daha önce stent tedavisi uygulanmış olan hasta Hanife Y. Nisan 2015 de şikayetlerinin devam etmesi üzerine koroner anjiografi yapılarak damara balon tedavisi uygulanmış.

özel Adana Ortadoğu Hastanesine başvurduğu esnada kalp krizi öncesi göğüs ağrısı olması ve kalp ritminin Çok düşük saptanması üzerine Kardioloji Uzmanı Dr.Süleyman Binici tarafından acil koroner angioyografi yapıldı.Bir damarda %90 darlık saptadığını ifade eden Dr.Süleyman Binici hastaya stent tedavisini başarıyla uyguladıklarını ifade etti. Stent tedavisi uygulandıktan sonra takip edildiğini belirten kardiyoloji uzmanı kalp ritminin düşük olması sebebiyle geÇici kalp pili takılarak hastanın şikâyetleri ortadan kaldırıldığını paylaştı.

Kalp krizi tedavisi yapıldıktan sonra kalp ritim bozukluğunın devam etmesi üzerine kalıcı kalp pili takılarak taburcu olan hasta Hanife Y.sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek Dr.Süleyman Binici'ye ve ilgi gösteren tüm hastane personellerine teşekkür etmiştir.

Çok nadir olarak aynı anda stent uygulaması ve kalp pili takılmaktadır.

Benzer Duyurular