Anasayfa Tıbbi Birimler Üroloji Cinsel İşlev Bozuklukları ve Tedavileri

Cinsel İşlev Bozuklukları ve Tedavileri

Cinsel işlev bozuklukları, kişinin cinsel ilişki esnasında tatmin olmasını engelleyen sorunların bütününü kapsar. Cinsel yanıt döngüsü; istek, plato, uyarılma ve çözülme evrelerinden oluşmaktadır. Bu evrelerin bir veya daha fazlasında ortaya çıkan sorunlar cinsel işlev bozukluklarıyla sonuçlanır. Eldeki verilere bakıldığında yaşam boyunca her iki kadından birinin ve erkek bireylerin üçte birinin en az bir defa cinsel işlev bozukluğu yaşadığını gösterir. Yapılan araştırmalar cinsel işlev bozukluğu vakalarının ne kadar yaygın olduğunu gösterse de pek çok kişi bu konu hakkında konuşmaktan veya tıbbi destek almaktan kaçınmaktadır. Fakat bütün bu problemlerin tedavisi günümüzde mümkündür. Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, Cinsel İşlev Bozukluklarının tedavisinde uzmanlaşmış ve tecrübe sahibi hekim kadrosu ile hizmet vermektedir.

Erkeklerde Cinsel İşlev Bozuklukları

Erkek bireylerde cinsel işlev bozuklukları hemen her yaşta görülebilmekle beraber ileri yaşlarda vakalar daha sık hale gelir. Erkeklerde en büyük cinsel işlev bozukluğu nedeni boşalma sorunu yani ejakülasyondur. Bunun ardından erektil disfonksiyon ve cinsel isteksizlik gelmektedir. Cinsel işlev bozukluklarının temelinde yatan etken kimi zaman psikolojik kimi zamansa fizikseldir. Fiziksel sorunları sıralamak gerekirse:

Psikolojik sebepleri ise şu şekilde sıralamak mümkün:

Cinsel İşlev Bozukluklarının Tedavisinde Özel Adana Ortadoğu Hastanesi!

Cinsel İşlev Bozukluklarının tedavisinde uzmanlaşan hekimleriyle Özel Adana Ortadoğu Hastanesi hizmetinizde. İlaç tedavisi, egzersizler ve spor, krem ve jeller, prezervatif seçimi ve seks terapileri erken boşalma sorununun tedavisinde kullanılan yöntemlerden bazılarıdır. Siz de erken boşalma sorunundan şikâyetçiyseniz geç kalmadan Özel Ortadoğu Hastanesi’ne başvurarak özlediğiniz sağlığınıza kavuşabilirsiniz.

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi Üroloji Birimi’nde Cinsel İşlev Bozuklukları kapsamında Sertleşme Bozukluğu ve Erken Boşalma Tedavisi konusunda başarı ile hizmet verilmektedir. Sertleşme Bozukluğu ve Erken Boşalma Tedavisi konusunda detaylı bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.