TOPLAM AĞIRLIĞI 7 KG OLAN DEVASAL ÇUKULATA KİSTİ OP.DR.ALİ ŞAKRAK TARAFINDAN BAŞARILI ŞEKİLDE AMELİYAT EDİLEREK ALINDI....

43 yaşındaki Sultan Camcı isimli hasta karında ağrı ve şişlik nedeniyle birÇok Devlet ve özel Hastaneye gittikten sonra şikayetlerine Çözüm bulunamaması nedeniyle en son Adana özel Ortadoğu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr Ali Şakrak’a gelmiş, yapılan muayene USG ve diğer değerlendirmeler sonrasında karında torsiyone olmuş 30*25*20 cm boyutlarında devasal Çukulata kisti toplamda -7 kg- tespit edilmiştir.

25 Mayısta acil olarak Op Dr Ali Şakrak ve ekibi tarafından ameliyata alınmış kist hastaya zarar vermeden ve rahimi alınmadan Çıkarılmıştır. Serviste takibi sonrasında 26 Mayısta şifa ile taburcu edilmiştir.

özel Adana Ortadoğu Hastanesi olarak bir Çok hastane sonrası tedavi olmak iÇin bize güvenerek hastanemizi seÇtikleri iÇin kendilerine teşekkür ediyor, acil şifalar diliyoruz.

HASTAMIZIN TEŞEKKüR VİDEOSUNA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.