Anasayfa Medya Duyurular Yaş Açık Kalp Ameliyatı için Engel Değildir!!!!

Yaş Açık Kalp Ameliyatı için Engel Değildir!!!!

Ful medikal tedaviye rağmen göğüs ağrısı devam eden hastanın başvurduğu sağlık merkezinde 94 yaşında olması nedeniyle kalp anjiografisi yapılmamış. özel Adana Ortadoğu hastanesine kadiyoloji kliniğine başvuran hastaya kardiyoloji doktoru Uz. Dr.İbrahim Doğru tarafından kalp anjioğrafisi Çekildi. Kalp damarlarında ciddi daralma saptandı. Bu darlıklar stent iÇin uygun görülmeyince yaş riskine rağmen DoÇ Dr İsa Coşkun tarafından 2 damarına bypass yapılarak tekrar yaşama tutundu.

Hasta hakkında bilgi veren DoÇ Dr İsa Coşkun; aÇık kalp ameliyatında nüfus cüzdanındaki yaşın değil, beden yaşının önemli olduğunu, bunun iÇinde sağlıklı yaşamın şart olduğunu belirtti. Ayrıca ileri yaştaki hastaların kalp ameliyatları tecrübeli ekiplerce yapılması gerekir. Hastanemiz kalp ve damar cerrahisi kliniğinde ileri yaş hastaların ameliyatlarını başarıyla yapmaktayız.

Benzer Duyurular