Anasayfa Medya Duyurular IRAKTAN GELEN HASTAMIZI ŞİFA İLE TABURCU ETTİK

Irak' tan Gelen Hastamızı Şifa İle Taburcu Ettik

özel Adana Ortadoğu Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mehmet Bayrak hocamız Genel Cerrahi dalinda yaptığı başarılı çalışmalarına başarı eklemeye devam ediyor..

Rektum Kanseri tanısıyla özel Adana Ortadoğu Hastanesinde Op.Dr.Mehmet Bayrak tarafından başarılı bir şekilde ameliyat edilerek hastalığının beşinci gününde şifa ile taburcu edilmiştir. Hasta ve Hasta yakınları Op.Dr.Mehmet Bayrak'a teşekkür ederken Başhekimimiz son dönemde kanser tanılarının arttığını ve bu yüzden hastalara sağlıklarını ihmal etmemeleri gerektiğini vurguladı belirli aralıklarla mutlaka sağlık kontrollerini yaptırmalarını tavsiye ederken kanser de erken teşhisin hayat kurtardığını ekledi..

Hastamız Sıhad beye ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi ekliyor ve mutlaka Ortadoğu Hastesini tercih ettikleri iÇin teşekkür ediyoruz.

Benzer Duyurular