Anasayfa Tıbbi Birimler Onkolojik Cerrahi Yumuşak Doku Tümörleri
Yumuşak Doku Tümörleri

Yumuşak Doku Kanseri vakaları nadiren görülse bile zamanında kontrol altına alınmazsa hastanın yaşam kalitesini son derece olumsuz etkileyen kanserlerdir. Yumuşak doku olarak tanımladığımız yağ dokuları, kas grupları, kan damarlarını meydana getiren dokular ve bağ dokuları, vücutta farklı doku ve organların etrafını sarıp destek görevi üstlenirler. Bu dokularda meydana gelen yumuşak doku kanserleri vücudun herhangi bir bölgesinden kaynaklanabilir. Tümör dokusunun gelişim gösterdiği hücrelerin türüne göre farklı klinik ve biyolojik özellikler gösterebilirler.

Yumuşak Doku Kanseri Tedavisi

Yumuşak doku kanserinin tedavisi kitlenin ne boyutta olduğu, ne derece yayıldığı, metastaz yapıp yapmadığı, hastalığın hangi evrede olduğu gibi faktörlere göre değişkenlik gösterir. Siz de yumuşak doku kanserlerinin tedavisi için Özel Adana Ortadoğu Hastanesi’ne başvurarak özlediğiniz sağlığınıza kavuşabilirisiniz.

Onkolojik Cerrahi Birim Doktorları

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi’nde görev yapan alanında uzman, deneyimli Onkolojik Cerrahi birim doktorlarını aşağıdan daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Doktorlar güncelleniyor.

Diğer Onkolojik Cerrahi Hastalıkları

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi Onkolojik Cerrahi Birimi’nde hizmet verilen diğer hastalıklara aşağıdan ulaşabilirsiniz.