Anasayfa Tıbbi Birimler Üroloji Penis Cerrahisi Penis Kök Hücre ve PRP Tedavileri
Penis Kök Hücre ve PRP Tedavileri

Sertleşme bozukluğunda farklı tedavi metotları uygulanmaktadır. Bunlar ilaç tedavileri, şok dalga tedavisi, PRP, penil protez ve vakum cihazlarıdır. Kısa süreli semptomatik tedaviler; ilaç ve vakum tedavileridir. Buna karşın penis protezi kesin çözüm sağlar ancak geri dönüşü olmayan bir operasyon olduğu için son tercih olarak değerlendirilir. PRP uygulamaları ve kök hücre tedavileri kalıcı sonuçlar elde etmeye yöneliktir. Özellikle hafif ve orta düzey sertleşme bozukluğu yaşayan bireyler için ideal bir tercihtir.

Kök hücreler insan vücudunda kemik iliğinde ve yağ dokularında bulunurlar. Kök hücre tedavisinde kişinin kemik iliğinden iğne ile girilerek sıvı alınır. Bu sıvının içerisinden elde edilen kök hücreler kullanılır. Fakat kemik iliğinin içerisinden elde edilen kök hücre miktarı yeterli olmadığı için bu hücreler laboratuar ortamında çoğaltılır ve hastaya enjekte edilir. Siz de sertleşme probleminden şikâyetçiyseniz Türkiye’de kök hücre ve prp tedavisinin başarılı adresi Özel Adana Ortadoğu Hastanesi’ne başvurabilirsiniz.

Üroloji Birim Doktorları

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi’nde görev yapan alanında uzman, deneyimli Üroloji birim doktorlarını aşağıdan daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Diğer Penis Cerrahileri

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi Üroloji Birimi’nde hizmet verilen diğer hastalıklara aşağıdan ulaşabilirsiniz.