Anasayfa Tıbbi Birimler Genel Cerrahi Spinal Anestezi ile Kapalı Safra Kesesi Ameliyatları
Spinal Anestezi ile Kapalı Safra Kesesi Ameliyatları

Safra Kesesi, karaciğer organının alt komşusu ve karaciğere yapışık halde bulunan bir organdır. Esas görevi karaciğer tarafından yapılan safrayı depolamak olan Safra Kesesi, pek çok hastalığa karşı risk altındadır. Bunlar arasında en yaygın karşılaşılan hastalıklar safra kesesi polibi ve safra kesesi taşı olarak öne çıkar.

Kapalı Safra Kesesi Ameliyatı (Laparoskopik Kolesistektomi) özellikle tecrübeli cerrahlar tarafından tercih edilen tedavi yöntemidir. Bilinmesi gerekir ki safra kesesi ameliyatlarında yalnızca safra kesesi polibi ve safra kesesi taşı alınmaz. Safra kesesi tamamen alınır ve kapalı ya da açık fark etmeksizin bütün ameliyatlarda tek seçenek budur. Kapalı ameliyatlardaki en büyük avantajlardan biri büyük kesiklerden elle yapılan karın ameliyatlarının aksine küçük deliklerden iletilen aletlerle yapılmasıdır.

Safra Kesesi Ameliyatları Özel Adana Ortadoğu Hastanesi’nde!

Siz de safra kesesi hastalıklarından şikâyetçiyseniz, Kapalı Safra Kesesi ameliyatlarının başarılı ve güvenilir adresi Adana Özel Ortadoğu Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniği’ne başvurabilirsiniz.

Spinal Anestezi İle Kapalı Safra Kesesi Ameliyatları Özel Adana Ortadoğu Hastanesi’nde!

Genel anestezi uygulanması riskli olan, ileri yaş ve kronik hastalıkları olan safra kesesi hastalarında spinal anestezi ve torakal epidural anestezi (bölgesel anestezi) yöntemi ile laparoskopik (kapalı) safra kesesi ameliyatı da Özel Adana Ortadoğu Hastanesi’nde güvenle yapılabilmektedir.

Genel Cerrahi Birim Doktorları

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi’nde görev yapan alanında uzman, deneyimli Genel Cerrahi birim doktorlarını aşağıdan daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Diğer Genel Cerrahi Hastalıkları

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi Genel Cerrahi Birimi’nde hizmet verilen diğer hastalıklara aşağıdan ulaşabilirsiniz.