Anasayfa Medya Duyurular TÜP MİDE AMELİYATI İLE 62 Kg verdi.

Tüp Mide Ameliyatı İle 62 Kilogram Verdi

Spor yapması önerilen S.Sevsin isimli hastamız araştırmaları sonucunda bir yıl önce yapılan tetkiklerinde kan değerlerinin iyi olduğu ve sonrasında sporla desteklemesi karın sarkmasının önüne geÇmiştir.

Bir yıl sonra S.EVSİN İngiltere'de yapılan tetkiklerinde Safra kesesinde taş tespit edilmiş, Çıkan sonuÇlarla yine Ortadoğu Hastanesini tercih ederek karın ağrısı ve bulantı şikayetleriyle Genel Cerrahi Uzm.Op.Dr.Mehmet Bayrak hocamıza başvurmuştur.Yapılan tahlil ve tetkikşler sonucunda Laparoskopik yöntemle yine ikinci kez Ortadoğu Hastanesin'de sağlığına kavuşturulmuştur.

S.EVSİN yaptığı aÇıklamada; ''Ortadoğu Hastanesinin güvenilir kadrosuna ve değerli doktoruma profesyonel ekibine sonsuz teşekkür ediyorum ikini kez hayat döndüğüm bu yer iÇin sonsuz minnettarım.İngiltere'de virÇok imkan mevcut olmasına rağmen bizler yine vatanımızı ve yine Ortadoğu Hastanesini güvendiğimiz iÇin tercih ediyoruz''ifadesini kullandı.

0322-4544430 dan 1597 Genel Cerrahi Obezite Kliniğine başvuruda bulunup ücretsiz Vücut Kitle İndeks ölÇümü iÇin randevu alabilirsiniz

Benzer Duyurular