Anasayfa Medya Duyurular Acil Durumlar ve Yangın Risklerine Karşı Bilinçlenmesini Sağlamak Amacıyla Kapsamlı Bir Eğitim Programı Düzenledi

Hastanemiz, personelimizin acil durumlar ve yangın risklerine karşı bilinçlenmesini sağlamak amacıyla kapsamlı bir eğitim programı düzenledi. Eğitimde, yangın güvenliği ve acil durum prosedürleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimde, yangın söndürme teknikleri, acil durumlarda hızlı ve etkili müdahale yöntemleri üzerinde duruldu. Personelimizin aktif katılımıyla gerçekleştirilen bu eğitim, hastanemizin güvenlik standartlarını daha da yükseltmeyi amaçlıyor.

Eğitime katılan tüm personelimize teşekkür eder, hastalarımızın ve çalışanlarımızın güvenliği için benzer eğitimlerin devam edeceğini bildirmek isteriz.

Benzer Duyurular