Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanımız DoÇ. Dr. İsa Coşkun tarafından 62 yaşındaki hastamız Hüseyin Bey'in yapılan tetkiklerinde hem üç koroner damarında ciddi darlık ve tıkanıklık hemde şah damarında (karotis arter) ciddi darlık tespit edildi. Ayni anda koroner bypass hem de sağ karotis endarterektomi ameliyatı gerçekleştirildi. Sağlığına kavuşan hastamız Doç. Dr. İsa Coşkun’a teşekkür ederek, “Görme engelliyim ama kalp gözüm her zaman aÇık ve doktorum ile ekibinin altın gibi kalpleri var. Allah onlardan razı olsun” dedi.
Benzer DuyurularİLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres
Ziyapaşa Mah. 67055 Sokak No: 1 Seyhan / ADANAPoliklinik Saatleri
Hafta İçi: 09:00 - 17:30Güçlü hekim kadrosu ve üst düzey teknoloji ile donatılmış Özel Adana Ortadoğu Hastanesi’nde sağlığınıza kavuşup yaşam kalitenizi artırabilirsiniz. Sağlıklı yarınlar için Özel Adana Ortadoğu Hastanesi!
içeriği görüntüleE-Posta listemize katılın ve sağlık, etkinlikler ve daha fazlasını ilk öğrenen siz olun!
Not: Hastalıklar ve tedavi yöntemleriyle ilgili içeriklerimiz yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sağlığınızla ilgili tüm konularda doktorunuza veya bir sağlık kuruluşuna başvurunuz
Copyright © 2025 ÖZEL ADANA ORTADOĞU HASTANESİ. Tüm Hakları Saklıdır. KVKK