Anasayfa Medya Duyurular Acil Durum ve Yangin Tatbikatı Düzenledik

Acil Durum ve Yangin Tatbikatı Düzenledik

Hastanemiz, acil durumlara ve yangın risklerine karşı hazırlıklı olma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi. Hastane personelimizin katılımıyla acil durum ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikat sırasında, personelimiz acil durum prosedürlerini titizlikle uygulayarak hasta ve ziyaretçilerin güvenliğini sağlama konusunda becerilerini sergiledi. Senaryo gereği yangın alarmı verildiğinde, tüm birimler hızla tahliye edildi ve acil müdahale ekipleri koordineli bir şekilde çalışarak yangını başarıyla kontrol altına aldı.

Bu tatbikat, hem personelimizin hem de hastalarımızın güvenliğini sağlama konusunda ne kadar hazır olduğumuzu bir kez daha göstermiştir. Katılım sağlayan tüm ekiplere ve çalışanlarımıza teşekkür eder, bu tür tatbikatların devam edeceğini duyurmak isteriz.

Benzer Duyurular