Anasayfa Medya Duyurular Önemli Duyuru!

Önemli Duyuru!

Değerli Ziyaretçilerimiz,

Son zamanlarda çevrim içi iş bulma platformlarının ve Özel Adana Ortadoğu Hastanesi’nin adı kullanılarak yapılan dolandırıcılık girişimlerinde artış gözlemlenmektedir. Dolandırıcılar, vatandaşlarımızı telefonla arayarak iş başvurularının olumlu sonuçlandığını söylemekte ve sahte linkler üzerinden uygulama indirmelerini istemektedirler. Bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı sizleri bilgilendirmek ve dikkatli olmanızı sağlamak amacıyla aşağıdaki uyarıları dikkatinize sunuyoruz:

1. Resmi Kanalları Kullanın: İş başvurusu ile ilgili bilgileri sadece resmi kanallarımız internet sitemiz www.ortadoguhastanesi.com.tr, çağrı merkezimiz 0322 400 01 01, @adanaortadogu resmi facebook, instagram hesaplarımızdan bizimle iletişime geçerek alın.

2. Sahte Linklere Dikkat Edin: Telefonla gönderilen linklere tıklamadan önce doğruluğunu kontrol edin. Özel Adana Ortadoğu Hastanesi olarak çalışan adaylarımızdan her hangi bir uygulama indirmelerini istememekteyiz.

3. Şüphe Durumunda: Dolandırıcılık şüphesi varsa hemen yetkili mercilere başvurun.

Saygılarımızla…

Benzer Duyurular