Anasayfa Medya Duyurular Kapsamlı SSVD(sezeryan sonrası normal vajinal doğum)konusunda hem Adana'da hem de Türkiye'de öncü hastaneyiz

Kapsamlı SSVD konusunda hem Adana'da hem de Türkiye'de öncü hastaneyiz

Kapsamlı SSVD(sezeryan sonrası normal vajinal doğum)konusunda hem Adana’da hem de Türkiye’de öncü hastaneyiz. Gerek Adana içinden gerekse Adana dışından SSVD için Adana özel Ortadoğu Hastanesini tercih eden gebelere OP.Dr.Hicran Giriş ile birlikte deneyimli doğum ekibi,yenidoğan ekibi ve ameliyathane ekibi 7gün/24saat kesintisiz hizmet vermektedir.

Nursen Bulurlar doğum sonrası yaptığı aÇıklamada’’SSVD ile doğum yapmanın hiÇ korktukları gibi bir durum olmadığını,Çok az ağrı duyduğunu, daha Çabuk ayağa kalktığını, sütünün daha erken ve daha Çok geldiğini, bebeğiyle duygusal bağı daha Çabuk kurduğunu ve tüm gebelere normal doğumu önerdiğini bebegin büyüklüğü ve kemik yapısı ve muayenem uygun olunca doktorum bana Ssvd önerdi doktorumla birlikte bunu başardık' aÇıklamasında bulundu.

Daha önce, 3 yıl önce acil olarak, bebeğin dışkılama yaptığı için sezaryana alındığını söyleyen Nursen Bulurlar mutlu şekilde şifa ile taburcu oldu. 3500 gr ağırlığında bir kız Çocuğu dünyaya getiren Nursen Bulurlara hayırlı olsun diliyor cesaretinden dolayı tebrik ediyoruz.

Benzer Duyurular