Anasayfa Medya Duyurular Dr. Bayrak'tan 6 bininci laparoskopik safra kesesi ameliyatı

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Bayrak, 6 bininci safra kesesi ameliyatını gerçekleştirdi

Halk arasında kapalı olarak bilinen laparoskopik yöntem ile 6 bininci safra kesesi ameliyatını yapan özel Ortadoğu Hastanesi Başhekimi, Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Genel Cerrahi Bölüm Başkanı Op. Dr. Mehmet Bayrak, laparoskopik yöntem sayesinde hastaların daha az ağrı çektiğini ve daha Çabuk taburcu olduklarını kaydetti.

6 Bin Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı

Karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvuran 27 yaşındaki Cemile Güneşer isimli hastanın laparoskopik (kapalı) safra kesesi ameliyatını gerÇekleştiren Bayrak, "Ameliyatımız oldukÇa başarılı geÇti. Hastamız eski sağlığına Çok kısa bir sürede kavuşacak. Bunun yanında 6 bininci laparoskopik safra kesesi ameliyatımı gerÇekleştirdim" dedi. Bayrak, bu başarının sadece kendisine ait olmadığını belirterek, "Sağlık, ekip ruhuyla doğru orantılıdır. Buradan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bu başarı hepimizin" dedi.

30 Yıldır Önce İnsan Önce Sağlık

Bayrak, özel Adana Ortadoğu Hastanesi'nin güney bölgesinde kurulan ilk özel hastane olduğunun altını Çizerek, sözlerine şöyle devam etti: "Bu yıl 30. kuruluş yıl dönümümüz. Tam 30 yıldır hep dediğimiz gibi "önce insan önce sağlık" ilkemizden asla taviz vermedik. BirÇok başarıya imza attık. Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) denetiminden 100 üzerinden 98 puan alarak kalitenin, tecrübe ve ekip ruhuyla gerÇekleştiğini kanıtladık."

Benzer Duyurular