Anasayfa Medya Duyurular Sezeryan sonrası doğum tekrar sezeryanla doğum demek değildir

Sezeryan sonrası doğum tekrar sezeryanla doğum demek değildir

Gerek Adana içinden gerekse Adana dışından SSVD için Adana özel Ortadoğu Hastanesini tercih eden gebelere Op.DR.Hicran Giriş birlikte deneyimli doğum ekibi,yenidoğan ekibi ve ameliyathane ekibi 7gün/24saat kesintisiz hizmet vermektedir.

SSVD doğumu yaptıran Dr.Hicran Giriş Giriş ise yaptığı açıklamada’’SSVD yaptırmanın bir gönül işi olduğunu,Adana Özel Ortadoğu Hastanesi olarak gerek doğumhane ve servis ekibinin, gerekse yenidoğan ve ameliyathane ekibinin 7gün/24saat kesintisiz hizmet veren deneyimli elemanlardan oluştuğunu,tüm gebelerle zaman zaman eğitim ve bilgilendirme toplantısı yaptıklarını ve tüm gebeleri bu toplantılara davet ettiklerini’’ifade etmiştir.

Sezaryan normal doğumla, 3600gr doğuran Emine Ferhan Şahbaz ''normal doğumdan çok korkuyordum ilk doğumda masada çok kaldığım iÇin Çok endişeliydim o yüzden 2. gebeliğimde kendi isteğimle sezaryan olmuştum. Bu gebeliğimde yine korkuyordum, Çok. Doktorum Op.Dr.Hicran Giriş beni, sezaryan sonrası normal doğum yapabileceğime dair yüreklendirdi. Muayene şartlarımın ve geÇmişteki öykümün uygun olduğunu söyledi. bende denemeye karar verdim. Doktorumla beraber bunu başardık.'' dedi.

Op.Dr.Giriş yaptığı açıklamada;4 yıl önce sezaryanı olan hastamızın, daha önce 1 normal doğumun olması ve 3900 gr olarak doğurmuş olması bizim iÇin, sezaryan sonrası normal doğumda risk faktörlerini azaltan bir durumdu. Denedik ve birlikte başardık.aÇıklamasını yaptı.. Özel ADANA Ortadoğu Hastanesi olarak Emine Şahbaz hanıma hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor ve cesaretinden dolayı tebrik ediyoruz.

Benzer Duyurular