Anasayfa Medya Duyurular UZM.OP.DR.MEHMET BAYRAK TARAFINDAN İLEUS (BAĞIRSAK TIKANMASI) LAPAROSKOPİK (KAPALI)AMELİYAT İLE TEDAVİ EDİLDİ....

Uzm. Dr. Mehmet Bayrak Tarafından İleus Laparoskopik Ameliyat İle Tedavi Edildi

1984 Doğumlu G.Ertuğ isimli hastamız 03/08/2017 tarihinde karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle özel Adana Ortadoğu hastanesi Genel Cerrahi kliniğine başvurdu.Yapılan ön muayene tahlil ve tetkikler sonucu ileus yani halk arasındaki ismiyle bağırsak tıkanıklığı teşhisi özel Adana Ortadoğu Hastanesi Başhekimi Genel Cenerrahi Uzmanı Op.Dr.Mehmet Bayrak tarafından konuldu.Laporoskopik yöntemle (kapalı)başarılı bir operasyon geÇiren G.Ertuğ isimli hastamız ''Mide bulantısı ve karın ağrısı gibi basite aldığınız şikayetleri mutlaka önemseyin ve sağlığınızı ihmal etmeyin.Laporoskopik yöntem kullanarak beni hızlı şeklide sağlığıma kavuşturan ve ayağa kalkmamı sağlayan Op.Dr.Mehmet Bayrak beye ve ekibine Çok teşekkür ederim.''ifadesini kullandı.

özel Adana Ortadoğu Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzm.Op.Dr.Mehmet Bayrak ise yaptığı aÇıklamada '' Bağırsak iÇinde bulunan besin artıklarının ileriye doğru gönderilmelerinde Çeşitli nedenlere bağlı olarak gelişen aksaklıklar bağırsak tıkanmalarına neden olmaktadır.Laporoskopik yöntemle ileus ameliyatı yapılarak ameliyat sonrası daha az ağrı olmasıyla birlikte hasta da Çabuk ayağa kalkıyor ve doğal olarak hastanede yatış süresi kısalıyor. Ayrıca estetik aÇıdan da Çok daha iyi sonuÇlar ortaya Çıkıyor.Hastamızı şifa ile taburcu ettik kendisine ve ailesine geÇmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.'' aÇıklamasında bulundu.

Benzer Duyurular